Instruktioner för digitalt möte

11 november, 2020 av Filip Björndahl
Vi kommer använda en plattform som heter Discord, en tjänst som låter användare koppla upp sig till en server för att kunna chatta och prata. syftet är för upptäckare och äldre att kunna delta på digitala möten PGA Covid-19 restriktioner.
Tjänsten funkar på dator, webbläsare och mobil. Använder man mobil behöver appen laddas ner. Använder man dator kan man komma in direkt via webben eller ladda ner programmet. Vi rekommenderar att man skapar ett konto (e-post och ålder) för att behålla sina inställningar men går man med på webben kan man skippa detta.
När man kommer in på tjänsten kommer den be om ”användarnamn” här ber vi er skriva förnamn endast. Det kommer även fråga efter ålder och den behöver vara rätt. Inne på servern som det heter finns det en kanal i vänster som heter ”Vem-är-du” följ instruktionerna där så kommer man tilldelas kår och åldersgrupp vilket ger tillgång till rätt kanaler.
Saknar någon möjlighet att delta digitalt så prata med oss så vi kan lösa det (låna mobil/dator, alternativa uppgifter osv) då det är viktigt att alla får vara med!
Klicka på länken nedan för att komma åt tjänsten.
Vi ställer inte in, vi ställer om!
//ledarna